Tragedie pentru o familie din Săbăoani: un bărbat, accidentat mortal

de | 03/01/2017 | Actualitate, Rural

Un bărbat din Săbăoani a decedat luni seară, în a doua zi a anului 2017. Acesta a fost lovit de un autoturism și, deși inițial a fost stabilizat și trimis la spital, ulterior a decedat sub ochii cadrelor medicale, în ciuda eforturilor medicilor de a-I salva omului viața.

Tragedia a avut loc după ora 21.00, pe strada Progresului din Săbăoani.

”Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Tămășeni, conducea un autoturism pe strada Progresului, având direcţia de mers către DN2, ajuns la intersecţia cu strada Viorelelor a surprins şi accidentat cu partea dreapta faţă a autoturismului un bărbat 44 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Victima a fost preluată și transportată la spital, unde, ulterior, a decedat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratuluide Poliție Județean Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările, în acest caz, continua sub aspectul sărșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.