Atenție cui dați bani!

4

Echipele Poliției Locale Roman, în cursul zilei de 11 ianuarie, s-au deplasat în zona centrală, unde au depistat, în jurul orei 11, o tânără de 27 de ani, din comuna Gioseni, din Suceava, care susținea că strânge fonduri în numele fundației Luceafărul din județul menționat.

Deoarece aceasta nu a putut prezenta că are aviz din partea municipalității pentru strângerea de fonduri, așa cum prevede legea, a fost sancționată cu amendă de 300 de lei.

Tot pe 11 ianuarie, în jurul orei 12.00, polițiștii locali au depistat un alt tânăr, de 28 de ani din Bacău care susținea că strânge bani în numele fundației Pacea din Bacău. Nici acesta nu a putut demonstra că are aviz din partea municipalității pentru strângere de fonduri și a fost, la fel, amendat cu suma de 300 de lei. Ambele persoane au fost conduse de către Poliția Locală la gara municipiului Roman, pentru a se deplasa în localitățile în care-și au domiciliul. Facem un apel, pe această cale, la romașcani să sune la numărul de telefon 0233.984, în cazul în care sesizează probleme”, a precizat Claudia Matei, consilier personal al primarului municipiului Roman.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.