Proiect pentru sediul Primăriei

de | 11/01/2017 | Administrație, Local

Sediul Primăriei ar putea avea o nouă față, printr-o investiție cu bani europeni. Proiectul va fi depus în următoare luni și a fost estimat la peste un milion de euro.

Primarul Lucian Ovidiu Micu a avut în această săptămână o şedinţă de lucru cu reprezentanţii direcţiilor din Primăria Roman care se ocupă de documentaţiile necesare depunerii, pe fonduri europene, a unui proiect privind reabilitarea clădirii administrative. Principalul scop al acestei investiţii este cel de a schimba instalaţiile interioare, a repara acoperişul şi a transforma actuala sală de festivităţi într-o încăpere modernă, propice întâlnirilor cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, ai unităţilor de învăţământ şi ai altor instituţii care au directă colaborare cu Primăria. Linia de finanţare pentru acest proiect s-a deschis în această săptămână şi se estimează ca, în 4-5 luni, să fie depusă documentaţia”, se precizează într-un comunicare a Primăriei Roman.

Întreg proiectul este estimat a costa peste 1,2 milioane de euro.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.