Primăria cere documente la dosarele pentru ANL

de | 18/01/2017 | Administrație, Local

Două blocuri ANL vor completa cartierul care s-a ridicat pe strada Moldovei. Lucrările la cele două imobile ar urma să înceapă anul acesta dar, până atunci, tinerii trebuie să-și reactualizeze dosarele.

Ca și documentație pentru reînnoirea dosarului nu există modificări, practic aceleași documente sunt necesare. Fac un apel la toți beneficiarii sau toți solicitanții pentru o locuință de tip ANL să-și reînnoiască dosarul și, în principal, adeverința de salariat, care este una din piesele principale ale dosarului și, de asemenea, dacă au apărut modificări în cadrul familiei, un copil născut, să poată să beneficieze de punctajul suplimentar, trebuie să aducă aceste documente la Biroul Unic. Referitor la noi locuințe, suntem într-un stadiu foarte avansat cu Agenția Națională pentru Locuințe, acolo unde am transmis terenurile pentru cele două blocuri ANL, am emis și certificatul de urbanism și avem promisiuni că în acest an să înceapă construcția a încă două blocuri de tip ANL, care vor avea un număr de 40 de locuințe împreună. Finanțarea există, e vorba de un contract de finanțare făcut de Agenția Națională pentru Locuințe cu Banca Europeană”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Aproximativ 200 de romașcani speră să se mute într-unul din apartamentele tip ANL și au depus, în acest sens, dosare pentru a fi în evidența administrației locale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.