Bunică agresată pentru o cutie cu bomboane

de | 21/01/2017 | Actualitate, Rural

Joi, 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulceşti au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 19 și 20 de ani, ambii din Dulcești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost identificați și depistați în aceeași zi în care a fost depusă sesizarea, fiind documentată activitatea infracțională a acestora de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești.

Tinerii sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 18 ianuarie au pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 80 de ani, cu intenţia de a fura bani şi alte bunuri. Bunica a auzit zgomot și a dat peste hoți, iar aceștia au gresat-o pentru a scăpa dar, înainte de a fugi, au luat cu ei o cutie cu bomboane, ca să nu plece cu mâna goală.

Joi, imediat după depistare, tinerii au fost reținuți, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.