Au „uitat’ să plătească două laptopuri

de | 21/01/2017 | Actualitate, Local

Dispeceratul Poliţiei municipiului Roman a fost sesizat, joi seară, de reprezentanţii unui magazin de electronice și electrocasnice despre faptul că au fost sustrase bunuri. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani și o tânără de 25 de ani, ambii din Arad, care au fost reținuți de angajații unității.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, în timpul programului de funcționare, cei doi au intrat în magazin având asupra lor o sacoşă, în care au plasat două cutii ce conţineau laptopuri, după care au părăsit magazinul. Fiind atenționați, salariaţii magazinului i-au prins pe cei doi, la circa cinci metri de spațiul comercial. Cele două laptopuri, fiecare în valoare de 4.000 lei, au fost recuperate.

Față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.