Câinele polițist Odek, din nou în acțiune

de | 22/01/2017 | Actualitate, Local

Ofiţerii de investigarea criminalităţii economice, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman, au efectuat vineri, 20 ianuarie, trei percheziţii la domiciliul unui bărbat de 55 de ani din Roman şi la punctele de lucru ale societății administrate de acesta.

Astfel, la punctele de lucru ale societăţii cu obiect de activitate comerţ cu amănuntul, din străzile Miron Costin şi Mihai Viteazu au fost identificate 190 pachete de ţigări fără timbru, care ar trebui supuse unui control vamal. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, urmând ca Direcţia Regională Vamală Iaşi să stabilească prejudiciul cauzat.

În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă. La activităţile desfăşurate a fost folosit și câinele specializat de tutun Odek din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.


Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.