Încă 500 de locuri de parcare în oraș

de | 23/01/2017 | Administrație, Local

Numărul mașinilor a crescut în Roman tot mai mult, de la an la an. Iar cei care au mașini au nevoie, implicit, și de locuri de parcare de reședință sau în jurul punctelor de interes. Administrația locală are în plan să îmbunătățească situația locurilor de parcare.

Avem în plan modernizarea și realizarea de noi alei, precum și realizarea de noi locuri de parcare. În 2008 erau doar câteva locuri de parcare pe raza municipiului Roman, în momentul de față avem circa 3.000 și eu mi-am propus, pentru acest an să mai construiesc încă 500 de noi locuri de parcare, astfel încât din ce în ce mai mulți cetățeni, proprietari de mașini și-aici iarăși avem o problemă foarte mare pentru că, până la urmă, municipiul Roman, în momentul în care a fost proiectat, în momentul în care a fost gândit ca și municipiu, ca și infrastructură rutieră, a fost gândit pentru un anumit trafic, înainte de anii ’90. Avem zone deja identificate, zone care pot fi transformate în locuri de parcare fără a afecta spațiile verzi, acesta este un lucru care vreau să se înțeleagă foarte bine și care pot permite realizarea unor locuri de parcare”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.