Directorii de școli au semnat contractele cu Primăria

de | 26/01/2017 | Educație, Local

Directorii unităților de învățământ din Roman au mers joi, 26 ianuarie, pentru semna contractele de management financiar, acolo unde partener este primăria. Au semnat aceste contracte atât directorii care au trecut de examenul organizat de fostul ministru al educației, cât și cei care au fost numiți în funcție pe posturile rămase libere fie pentru că niciun cadru didactic nu s-a prezentat la concurs, fie pentru că cei care s-au înscris nu au promovat examenul.

Mi-aș fi dorit să fi fost prezent și domnul inspector general pentru a semna și contractele de management educațional, dar dumnalui a fost reținut la Inspectoratul Școlar, nu a putut fi prezent. Vă felicit și vă asigur de toată susținerea din partea noastră, pentru a crește calitatea actului educațional”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Pentru cei cu delegare, contractul expiră pe 31 august, adică la finalul anului școlar. Există posibilitatea ca acest contract să fie reînnoit sau pe funcție să fie delegată o altă persoană, în cazul în care până la acea dată nu se organizează un alt concurs. Pentru directorii care au luat concursul, mandatul este de patru ani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.