Romanul are primul viceprimar femeie: Roxana Iorga

de | 26/01/2017 | Administrație, Local

Romanul are un nou viceprimar, în persoana profesoarei Roxana Iorga. Consilierii locali romașcani, care s-au reunit joi, 26 ianuarie, în ședință ordinară au ales, prin vot secret, consilierul care să preia funcția de viceprimar pentru perioada în care Lucian Micu este primar interimar. Din cei 20 de aleși ai romașcanilor (fiindcă Lucian Micu are atribuții de primar), 14 au votat cu Roxana Iorga, în timp ce 6 consilieri au votat propunerea PSD – consilierul Daniel Vasiliu.
Roxana Iorga a mulțumit echipei, iar Lucian Micu i-a trasat noului viceprimar si prima misiune: să rezolve, la nivel municipiului, problema programului „Școală după școală”.

Roxana Iorga are 41 de ani, este profesor de biologie la Școala ”Al. I. Cuza” și conduce organizația de femei a PNL Roman. Odată cu acceptarea acestei noi funcții, Roxana Iorga va renunța, temporar, la catedră.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.