Conferințe religioase la Biserica Adventistă

de | 30/01/2017 | Local, Religie

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea organizeză, în perioada 28 ianuarie – 4 februarie, un program de conferințe religioase, având titlul ”Speranțe regăsite”. În același timp, doritorii pot beneficia de câteva analize medicale gratuite, dar și de sfaturi pentru menținerea sănătații sufletești și fizice..

La bază avem cuvântul lui Dumnezeu și căutăm din această carte să descoperim speranțele pe care vrea Dumnezeu să ni le așeze în sufletul nostru. Prezentator la aceste ocazii va fi pastorul Laurențiu Gherghe, din Bacău, care ne va bucura inima noastră cu mesajul Evangheliei. La această ocazie vrem să venim în sprijin și cu un alt proiect, și anume un proiect care vizează latura sănătății dumneavoastră. Încercăm, prin persoane care vin de la Centrul de Sănătate Podiș, să oferim câteva analize medicale gratuite: tensiune arterială, glicemie, electrocardiogramă, unde va fi necesar și măsurarea colesterolului, iar cu această ocazie vor fi, în cadrul prezentărilor propriu-zise și câteva sfaturi de sănătate pentru îmbunătățirea sănătății. Vă așteptăm la Biserica Adventistă pe cei interesați, în perioada anunțată, la ora 18.00 începe acest serial ”Speranțe regăsite”, iar analizele cu o oră mai devreme, mai precis la orele 17.00”,  a afirmat Eugen Profir, pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.