Pe DN2, cu aproape 200 km/oră

de | 30/01/2017 | Actualitate, Județean

54 de premise auto au fost reținute pentru încălcarea limitei de viteză, însă un conducător auto de 34 de ani a fost depistat circulând cu viteza de 194 km/h, pe DN2, în afara localității Secuieni, abatere înregistrată de aparatura radar amplasată pe autospeciala poliției. Fapta a vut loc duminică, 29 ianuarie, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Cu o zi înainte, un tânăr de 22 de ani a fost depistat circulând cu viteza de 167 km/h în localitatea Dulcești, după care autoturismul condus de acesta mai fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum cu restricției de viteză la 50km/h. Prin urmare, pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.