Primăria cere romașcanilor să-și mute mașinile din centru

de | 09/02/2017 | Administrație, Local

Primăria Roman a anunțat că, pentru a putea ridica zăpada de pe centrul orașului, circulația pe E85 – bulevardul Roman Mușat va fi temporar închisă de joi, 9 februarie, de la ora 20.00, și până vineri, 10 februarie, la ora 5.00. Intervenția se va face pe tronsonul dintre 2 Măgari – Hotel.

Acțiunea de ridicare a zăpezii va începe la orele 20.00 din zona sens giratoriu – 2 Măgari și până la intersecția bulevardului Roman Mușat cu Dobrogeanu Gherea (Pascal). De la orele 23.00 și până la 2.00 noaptea, se va închide tronsonul de pe bulevardul Roman Mușat dintre Dobrogeanu Gherea și Veronica Micle. De la orele 2.00 și până la 5.00 dimineața se va acționa pentru îndepărtarea zăpezii de pe tronsonul dintre Veronica Micle și până la intersecția bulevardului Roman Mușat cu strada Cuza –Vodă.

Autoritățile fac apel la cetățenii care își parchează mașinile pe centrul orașului să găsească, pentru câteva ore, o altă soluție, astfel încât să se lucreze eficient și să poată fi încărcată toată cantitatea de zăpadă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.