Mărțișoarele se vor vinde tot în centru

de | 14/02/2017 | Local, Social

Peste câteva zile vom putea cumpăra primele mărțișoare de la comercianțiii care vând, an de an, aceste simboluri ale primăverii. Începând de săptămâna viitoare, tarabele cu mărțișoare și alte produse de sezon vor fi în centrul orașului.

Conform administrației locale, comercializarea mărțișoarelor se va face în perioada 22 februarie – 8 martie, iar spațiul oferit comercianților este cel de lângă Femina, loc obișnuit în ultimii ani. Primarul Lucian Micu a precizat că agenții economici au primit recomandări ca toate corturile să aibă doar două culori: alb și albastru. Recomandarea este una de ordin estetic.

În 2016, un mărțișor cumpărat de la comecianții din centru a costat între un leu și zece lei, în funcție de materialul folosit, model și modul de ambalare. La librariile din oraș s-au vândut, însă, și mărțișoare placate cu aur, iar prețul a fost pe măsură, de câteva zeci de lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.