Opt comune, fără apă până mâine seară

de | 02/03/2017 | Rural, Util

Într-o informare extrem de sumară, compania ApaVital Iași, companie de apă din județul vecin care livrează apă în mai multe localități din județul Neamț, anunță că s-a luat apa. Conform celor de la opratorul de apă , furnizarea apei potabile este întreruptă în localități de pe traseul aducțiunii Timișești

În vederea remedierii unei avarii apărută pe conducta de 800 mm diametru de pe firul I al aducțiunii Timișești, până vineri 3 martie 2017, ora estimată 20.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din localitățile Adjudeni, Tămășeni, Săbăoani, Rotunda, Doljești, Bâra, Buruienești, Oțeleni, Brăești, Albești, Lungani, Goești, Mădârjești, Traian, Butea, Crucea și Zmeu. Echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei potabile. Pentru detalii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, se arată .

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.