Flori pentru măicuțe

de | 08/03/2017 | Local, Religie

Angajatele Centrului eparhial de la Roman au fost felicitate și binecuvântate de Înaltpreasfințitul Ioachim cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Arhiepiscopul Eparhiei Romanului şi Bacăului a adresat, cu acest prilej, tuturor doamnelor un cuvânt special, subliniind semnificația simbolică a cifrei ”8” și mulțumind pentru lucrarea lor benefică în Biserică şi societate.

flori maicute 0328

Să nu uitați că cifra opt este simbolul plinătății, al prezentului continuu, al intrării în timpul lui Dumnezeu. Acesta să vă dăruiască har, binecuvântare, pace și liniște! Vă mulțumim și vă felicităm pentru faptul că vă încadrați prin activitatea voastră în duhul bisericesc al slujirii lui Hristos și semenilor”, a declarat IPS Ioachim.

Apoi, în semn de felicitare, înaltul ierarh a oferit flori tuturor maicilor și doamnelor care lucrează la Centrul eparhial de la Roman.

flori maicute 0332

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.