Flori și zâmbete la maternitate

de | 08/03/2017 | Actualitate, Local

Membri din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși au împărțit flori și zâmbete la maternitatea din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. Au venit cu lalele și cu entuziasmul specific vârstei.

Azi, fiind ziua internațională a Femeii, ne-am gândit noi, cei din ATOR Roman, să mergem la maternitatea din cadrul Spitalului Municipal și să împărțim măcar câte o lalea și câte o vorbă bună, câte un zâmbet pentru mămicile din maternitate. Este o experiență inedită pentru noi. Am încercat să fim atenți cu toate doamnele, pentru că nu doar mămicile au nevoie de o lalea, ci și cadrele medicale. Până la urmă, ele sunt acolo pentru a avea grijă de mame și de copii”, a spus Răzvan Drăgușanu, președintele ATOR Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.