Polițiștii romașcani vor sărbători în avans

de | 22/03/2017 | Actualitate, Local

Poliția nemțeană sărbătorește, sâmbătă, 25 martie, 195 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, sărbătoare ce va fi marcată printr-o serie de activități. Joi, 23 martie, între orele 12.00-14.00, porțile Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vor fi deschise pentru circa 40 de liceeni, care ne vor trece pragul pentru a afla mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative. Totodată, cei interesaţi vor putea obține informații despre oferta educațională a Ministerului Afacerilor Interne.

Vineri, la sediul Inspectoratului de Poliției Județean Neamț va avea loc ședința festivă prilejuită de marcarea sărbătorii Zilei Poliție Române. Tot vineri, polițiștii romașcani vor fi prezenți în Piața Roman Mușat, în intervalul orar 12.00 – 14.00, unde vor fi organizate standuri de prezentare și demonstrații cu câinii de serviciu.

Sâmbătă, 25 martie, pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, începând cu ora 12.00, vor fi organizate activităţi de distribuire a materialelor informativ-preventiv, de prezentare a armamentului şi a tehnicii din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale, de expunere a unei autospeciale de la Serviciul Rutier şi de prezentare a autolaboratorului criminalistic.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.