Zona de picnic, deschisă mai devreme

de | 22/03/2017 | Local, Social

Zona de picnic din ștrandul municipal va fi deschisă mai devreme. Astfel, în zilele de Paște, romașcanii vor putea ieși la un picnic.

Mi-aș dori ca zona de picnic din Complexul Moldova să fie deschisă mai devreme. V-am anunțat săptămâna trecută ca și intenție data de 1 mai. Însă, urmărind prognoza meteo și având în vedere și perioada sărbătorilor pascale am dat dispoziție să se facă toate demersurile necesare astfel încât începând cu data de 1 aprilie zona de picnic să fie funcțională și, în condițiile în care temperaturile vor fi potrivite, romașcanii să aibă deja posibilitatea să iasă din această iarnă lungă la o iarbă verde, la un grătar în zona noastră de picnic”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Tarifele pentru închirierea foișoarelor vor fi aceleași ca în 2016:

  • foişoare cu 6-8 locuri – de 20 lei/ 4 ore
  • foişoare cu 12-14 locuri – 32 lei/4 ore

În aceste tarife este inclus accesul la utilităţi şi grătar.

După expirarea celor patru ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful:

  • de 5 lei/oră (foişoare cu 6-8 locuri)
  • 8 lei /ora (foişoare cu 12-14 locuri).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.