Biciclist accidentat pe strada Smirodava

de | 28/03/2017 | Actualitate, Local

Un biciclist a fost rănit azi, 28 martie, într-un accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Smirodava cu Păcii. Din primele cercetări a reieșit că șoferul, care venea de pe strada Păcii, a virat dreapta pentru a intra pe strada Smirodava, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului, deși trebuia să respecte semnificația indicatorului ”stop”.

Urmare a accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului. Conducătorul autoturismului și al bicicletei au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul rutier”, a afirmat comisarul Iulian Cloșcă, din cadrul Biroului Rutier Roman.

Oamenii legii recomandă bicicliștilor să aibă bicicletele echipate cu elemente reflectorizante și ei înșiși să poarte veste reflectorizante, astfel încât acești participanți la trafic să fie ușor văzuți de conducătorii auto pe timp de seară.

accdent biciclist 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.