Bărbați din Oniceni, ridicați de mascați

de | 29/03/2017 | Actualitate, Justiție, Rural

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale au pus în executare, miercuri dimineață, două mandate de aducere față de doi bărbați de 36 și 45 de ani din Oniceni. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și loviri sau alte violențe, fiind preluați de organele de cercetare penală pentru documentare activității infracționale.

Bărbatul de 36 de ani, deși se afla sub măsura controlului judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, în data de 24 martie a amenințat și lovit un tânăr, în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Acesta este bine-cunoscut oamenilor legii, pentru că, în trecut, a ispășit pedepse pentru mai multe infracțiuni.

Cercetările sunt în derulare, polițiștii urmând să-i prezinte pe cei doi bărbați procurorului de caz, pentru luarea unei măsuri preventive.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.