Polițiștii de la Sagna, din nou la plantări

de | 06/04/2017 | Rural, Social

În cadrul evenimentului “Luna pădurii”, polițiștii nemțeni au continuat alături de reprezentanții Direcției Silvice acțiunea de împădurire. Direcția Silvică Neamț a derulat această campanie la care au aderat polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna cât si unități de învățământ.

Astfel, în cursul zilei de joi, 6 aprilie, au fost plantaţi puieți în zona Dealul Mărului, din localitatea Vulpășești. Suprafața împădurită a fost de aproximativ 30 de ari și cei care au răspuns solicitării pădurarilor au plantat în jur de 1.000 de puieți de gorun, frasin și fag.”În felul acesta poliţiştii si-au dovedit sprijinul pentru susţinerea regenerării pădurilor, nu doar prin activităţi de prevenire şi combatere a delictelor silvice, ci şi prin participarea efectivă la astfel de acţiunii benefice pentru mediul înconjurător și, implicit, pentru cetățeni”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii de la Sagna au mai parcipiat la plantări și în urmă cu două săptămâni, dar în lunca Siretului, pe raza comunei Horia.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.