A căzut de la mansardă și a fost transferat la Iași

de | 10/04/2017 | Actualitate, Rural

Un bărbat din Gherăești, care executa lucrări la propria locuință, a căzut de la mansardă și a fost rănit atât de grav, încât a fost nevoie de transportul acestui la un spital din Iași. Bărbatul de 43 de ani s-a accidentat sâmbătă, în jurul orei 14.30. După ce a căzut, familia a chemat ambulanța, iar victima a juns în stare foarte gravă la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

A fost adus de către ambulanță în stare foarte gravă (comă grad III-IV), diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și lombar. Bilanțul lezional a evidențiat prezența hemoragiei intracerebrale – hemoragie subarahnoidiană, hematom subdural -, precum și o fractură de coloană lombară, ceea ce a impus transferul de urgență al pacientului la Spitalul Clinic de Urgență „Profesor Dr. Nicolae Oblu”Iași, cu elicopterul”, a precizat reprezentanții Spitalului Roman.

În cauză efectuează cercetări și polițiștii pentru a afla exact cum s-a întâmplat nefericitul incident.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.