Polițiștii nemțeni au dat sute de amenzi

de | 10/04/2017 | Actualitate, Județean

În week-endul Floriilor, poliţiştii au organizat 17 acțiuni și controale. Au fost aplicate aproape 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei și au fost reținute 13 permise de conducere. Pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru o intervenție rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în perioada 7 – 9 aprilie, poliţiştii au acţionat, în sistem integrat, în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică.

În urma acțiunilor, polițiștii au aplicat 61 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 27 pentru activități comerciale ilicite. Ca măsuri complementare, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.905 lei. Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 118 au fost pentru viteză excesivă, două pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar 172 pentru alte abateri la regulile de circulație. De asemenea, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care trei pentru consum de alcool, unul pentru viteză şi nouă pentru alte abateri.

Și în Săptămâna Mare, polițiștii continuă să acționeze pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel ca sărbătorile Pascale să fie mai sigure. În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – apelul unic de urgenţă!”, recomandă polițiștii nemțeni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.