Romașcani ajutați de social-democrați

de | 11/04/2017 | Local, Social

Mai mulți romașcani au primit un ajutor, înaintea sărbătorilor pascale, din partea PSD Roman. Acțiunea a avut loc marți, 11 aprilie, la sediul PSD Roman, fiind coordonată de președintele executiv al organizației locale social-democrate.

Așa cum e tradiția și așa cum credem că e normal, în perioada săptămânii mari vrem să fim alături de semenii noștri care, poate au, la ora actuală, diverse probleme și merită a fi ajutați. Vrem ca toată lumea de paști să fie mulțumită, să fie fericită și, dacă noi putem contribui pentru realizarea acestor obiective, ne și bucurăm în același timp. Am pregătit, împreună cu colegii mei din organizația Partidului Social Democrat mai multe pachete în care am inclus tot ceea ce este necesar pentru pregătirea unei mese bogate de Paște. Vorbim aici și de ouă roșii, și de cozonac, și de vin, produse din carne. Credem că vor fi mulțumiți și vor aprecia gestul colegilor mei, iar eu țin, pe această cale să le urez lor și tuturor romașcanilor: Sărbători fericite!”, a afirmat Marius Neculai, președintele executiv al PSD Roman.

Marți au fost împărțite 50 de pachete. Alte daruri vor ajunge miercuri, 12 aprilie, la Centrul Romanița

ajutoare PSD 4472 ajutoare PSD 4471

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.