Incendiu la Cotu Vameș. O femeie a făcut atac de panică

de | 12/04/2017 | Actualitate, Rural

Marți, 11 aprilie, la ora 12.49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Cotu Vameș, comuna Horia. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat nouă pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o autospecială SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars o anexă (adăpost de animale) construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. O femeie de 48 ani a suferit un atac de panică fiind asistată de echipajul de prim ajutor prezent la locul intervenției.  Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “fumatul în locuri nepermise”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.