Niculina Dobrilă nu mai este prefect la Neamț

de | 12/04/2017 | Administrație, Județean

Județul Neamț a rămas fără prefect. Niculina Dobrilă se întoarce pe funcția de inspector guvernamental, conform unui comunicat de presă al Guvernului României. Executivul a adoptat în ședința de miercuri, 12 aprilie, trei Hotărâri de Guvern: o hotărâre referitoare la o numire în funcția de inspector guvernamental, precum și două hotărâri privind încetarea exercitării și exercitarea, cu caracter temporar, a unor funcții publice de subprefect.

Au fost aprobate următoarele acte normative: hotărâre privind aplicarea mobilității, pentru Dobrilă Niculina din funcția publică de prefect al județului Neamț în funcția publică de inspector guvernamental. Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dolj de către Moise Simona. Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dolj de către Șovăilă Cristian-Marian”, se arată în documentul emis de Guvernul României.

Având în vedere că, deocamdată, Guvernul nu a numit un alt prefect, cel mai probabil toate atribuțiile vor fi preluate de subprefectul Iulian Jugan.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.