Accident pe E85, la intersecția cu drumul spre Tămășeni

de | 18/04/2017 | Actualitate, Rural

O autoutilitară și un autoturism Opel s-au ciocnit marți, 18 aprilie, în intersecția drumului național DN 2 cu drumul județean 201C, care duce spre Tămășeni – Răchiteni. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 13.10, iar impactul dintre cele două vehicule a blocat circulația pe DN 2 pentru câteva zeci de minute.

Din primele verificări efectuate a reieșit că un bărbat de 38 de ani, din Sălaj, care conducea o autoutilitară, încadrându-se de pe un drum secundar pe DN 2, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula dinspre Roman spre Iași și a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul care se deplasa pe direcția Roman – Iași era condus de un bărbat de 41 de ani din Galați. În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei din autoturismul înmatriculat în Galați, o femeie de 26 de ani. Ambii conducători auto au fost testați, iar rezultatele au fost negative”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Intersecția drumului național DN 2 cu drumul județean DJ 201C este una considerată periculoasă, iar autoritățile locale au făcut, anul trecut, demersuri către Direcția Regională de Drumuri Iași pentru o semnalizare adecvată și solicită, în continuare, implicare pentru ca numărul accidentelor să scadă.

accident e85 tamaseni 1 accident e85 tamaseni 2 accident e85 tamaseni 3 accident e85 tamaseni 4

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.