Băut, a „șofat” în copac

de | 18/04/2017 | Actualitate, Rural

După ce s-a cinstit cu câteva pahare de alcool, un tânăr de 21 de ani din comuna Ion Creangă a considerat că este o idee bună să se urce la volan. A făcut-o în noaptea de duminică spre luni, dar nu a apucat să ajungă prea departe cu mașina; s-a oprit cu autoturismul într-un copac de pe marginea drumului din satul Izvoru. Apelul la numărul de urgență s-a făcut în jurul orei 00.47. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță, care au ajuns la fața locului, l-au diagnosticat pe tânăr cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și fractură maleolă (gleznă).

În timp ce se va recupera din punct de vedere medical, conducătorul auto va trebui să dea explicații și polițiștilor. Aceștia i-au întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.