Flăcările au mistuit o casă în Roman

de | 19/04/2017 | Actualitate, Local

O casă din Roman s-a făcut scrum miercuri dimineață. Pompierii romașcani au fost alertați în jurul orei 4.44 și 15 salvatori au pornit spre casa cuprinsă de flăcări de pe strada Zimbrului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă și un autocamion de intervenţie.

În urma evenimentului au ars acoperişul, pe o suprafaţă de 80 de metri pătrați, aproximativ zece tone de deşeuri sub formă de haine şi sticle PVC, trei metri cubi de lemn sub formă de deşeuri scândură, un frigider, o maşină de spălat, un televizor, documente de proprietate şi identitate. Pompierii militari au salvat patru porci, doi câini, o casă de locuit şi o magazie aflate în imediata vecinătate. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la niște conductori electrici defecți.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.