Incendiu la Trifești

de | 19/04/2017 | Actualitate, Rural

Pompierii romașcani au fost alertați să intervină, marți, în a treia zi de Paști, pentru a stinge un incendiu izbucnit în Trifești. Focul a afectat o locuință particulară din această localite, iar pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat zece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

În urma evenimentului au ars bunuri materiale aflate în bucătăria care făcea corp comun cu casa de locuit, în jur de cinci metri pătrați de planşeu din lemn, trei metri pătrați de acoperiş. Echipajul SMURD prezent la locul intervenţiei a acordat primul ajutor unui bărbat de 71 ani, acesta refuzând transportul la spital. Împrejurarea determinantă a producerii acestui incendiu a fost jarul căzut din sobă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.