Sens unic pe șoseaua de centură

de | 24/04/2017 | Administrație, Local

Șoferii care vor să evite traficul din oraș folosind Ocolitoarea Roman-Est trebuie să știe că pe tronsonul de drum de la intersecția cu E85 până la poarta Cersanit s-a instituit sens unic cu direcția spre Cersanit.

Noua restricție de trafic a apărut ca urmare a lucrărilor la viitorul sens giratoriu de la Dedeman, constructorul declarând că atât timp cât se va lucra pe tronsonul de drum dinspre Cersanit, circa două săptămâni, e nevoie de acest sens unic dar s-a plâns că nimeni nu îl respectă. Sensul unic este semnalizat corespunzător atât la intrare pe șoseaua de centură cât și în fața Cersanit, iar indicatorul de la intersecția cu șoseaua de centură cu DJ207A (Roman – Luțca) a fost acoperit parțial pentru a nu mai orienta șoferii spre acest tronson de drum.

sens unic roman est 5308 sens unic roman est 5309 sens unic roman est 5311 sens unic roman est 5339

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.