Șapte parlamentari pentru susținerea lui Radu Samson

de | 27/04/2017 | Local, Politică

Șapte parlamentari USR au venit joi, la Roman, pentru a-l sprijini pe Radu Samson, cel care este, oficial, candidatul partidului la alegerile parțiale din 11 iunie. Printre cei șapte parlamentari s-a numărat și Nicușor Dan, președintele USR. Ceilalți au fost Iulian Bulai – președintele USR Neamț, Cosette Chichirău (Iași), Bogdan Rodeanu (Galați), Cristian Ghica (București), Lucian Viziteu (Bacău). Ceva mai târziua a ajuns și Mihai Botez, deputat de Vaslui. Printre cei prezenți a fost și Ioan Ploscaru, vicepreședinte USR Neamț.

USR Nicusor Dan lansare candidatura primarie Radu Samson 5448

Nicușor Dan, președinte USR

USR este un partid care are filiale cu autonomie. Și filialele astea găsesc oameni și soluțiile cel mai potrivite pentru localitatea în care activează. Și-o să vedeți, în programul candidatului nostru, soluțiile pe care el le propune pentru Roman. USR este un partid în care Moldova contează, ceea ce nu se întâmplă cu partidele istorice din România. Și acesta este motivul pentru care foarte multă lume a venit la lansarea candidatului nostru din Roman. USR este un aprtid solidar, o să vedeți mulți parlamentari și la lansarea candidatului nostru din Târgu Jiu, și la lansarea candidatului nostru din Craiova și la lansarea celorlalți candidați ai nostri la aceste alegeri locale parțiale. Și, USR este un partid care se ține de cuvânt”, a afirmat Nicușor Dan, președintele USR.

Radu Samson a fost prezentat ca un agent imobiliar care a înființat o firmă încă de la 18 ani și care a vândut peste 500 de locuințe in oraș, fapt ce confirmă o foarte bună cunoaștere, din partea candidatului, a orașului și a problemelor sale.

USR Radu Samson lansare candidatura primarie 5456

Radu Samson

Mă simt onorat să candidez la cea mai înaltă funcție, la funcția de primar al orașului în care m-am născut și pe străzile căruia am copilărit. Am crescut în Roman, mi-am făcut prieteni în Roman, am învățat în Roman și tot în Roman am avut ocazia să-mi deschid o societate îaninte de a împlini 20 de ani; deci, toate realizările mele s-au întâmplat în Roman, motiv pentru care tot Romanul îmi dă acum ocazia să-i întorc sprijinul. Ca primar, mă voi plimba, în continuare, seara, cu soția prin oraș, pe străzile orașului sau pe aleile parcului municipal pentru a localiza problemele, iar a doua, la birou,, evident, împreună cu aparatul de specialitate al Primăriei și cu membrii Consiliului Local vom găsi soluții. Soluții bune pentru cetățeni, gândite de un cetățean nu de primar. Eu consider că chiar dacă ajungi primar, e bine să-ți păstrezi perspectiva de cetățean asupra lucrurilor”, a spus Radu Samson, candidat USR pentru Primăria Roman.

USR Iulian Bulai lansare candidatura primarie Radu Samson 5427

Iulian Bulai, deputat USR

Președintele USR Neamț a spus că partidul pe care-l reprezintă vine cu un candidat căruia nu I se poate reproșa traseismul și partizanatul în politică.”Noi nu credem în schimbarea din interior, noi credem în schimbarea care vine din afară. Prezența celorlalți doi candidați arată că celelalte partide merg pe aceeași linie, promovează aceeași oameni. Oameni care au fost în PDL au trecut la PSD, oameni care au fost la PSD au trecut la UNPR, PNL și vorbesc de principii. Nu mai comentez mai mult”, a zis deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

După conferința de presă, parlamentarii USR au ieșit pe stradă pentru a strânge semnături de susținere a candidaturii lui Radu Samson.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.