Clotilde Armand își lansează cartea la RomanArt

de | 03/05/2017 | Local, Politică

Vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR), Clotilde Armand, va fi prezentă în acest sfârșit de săptămână în județul Neamț. Clotilde Armand își va lansa la Roman vineri, 5 mai,  cartea „Am ales România. Povestea mea”, bestseller la Târgul Gaudeamus 2016. Evenimentul va începe la ora 17.00, la RomanArt Gallery, iar după lansarea cărții este programată și o sesiune de autografe.

 „«Nu veți găsi în această carte programe politice sau sloganuri electorale. Cu sinceritate, simplitate și accent franțuzesc, Clotilde Armand vorbește despre viața și profesia ei, evocă principiile în care crede cu pasiune, face un surprinzător portret al țării pe care a ales-o, compară mentalitatea românilor cu cea a francezilor». Sunt cuvinte care se găsesc pe coperta a patra a cărții, pe care vă recomand călduros să o citiți. Eu am lecturat-o și am considerat experiența ei de viață un model, un mesaj de încurajare, poate chiar un semn că nimic nu este imposibil și că trebuie mereu să luptăm pentru a ne atinge scopurile. Invit toți romașcanii interesați să participe la acest eveniment cultural”, a transmis deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Ziua de sâmbătă este destinată unei premiere la nivelul județului Neamț: înființarea primei filiale rurale a USR în comuna Zănești. Ulterior, la sediul primăriei din localitate va avea loc o dezbatere aplicată pe bugetul local, la care va participa și edilul din Zănești.

În ultima perioadă, mai mulți lideri au USR au venit în județul Neamț. Politicienii au venti în teritoriu din două motive: pentru a-l susține pe Radu Samson – candidatul USR pentru Primăria Roman – și pentru a-și face campanie internă, primul congres al USR urmând a avea loc săptămâna viitoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.