Plimbarea cu ATV i-a adus închisoare

de | 03/05/2017 | Actualitate, Rural

În urma unei acțiuni organizate, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești, sprijiniți de efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț au depistat marți, 2 mai, pe raza comunei Dulcești, un bărbat de 44 ani din comună care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la doi ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 18 aprilie 2014, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Dulcești în timp ce se deplasa pe DJ 157 A cu un ATV neînmatriculat și fără permis de conducere. Acesta a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.