Marius Neculai și-a deschis sediu de campanie

de | 04/05/2017 | Local, Politică

Marius Neculai, candidatul PSD pentru alegerile parțiale din data de 11 iunie, și-a deschis sediul de campanie miercuri, 3 mai. Locul de unde social-democrații vor coordona campania electorală pentru Primăria Roman se află pe strada Oituz, nr.11. În prezența mai multor membri de partid, dar și a președintelui PSD Roman – senatorul Dan Manoliu, a președintelui PSD Neamț – Ionel Arsene și a deputatului Alexandru Rotaru, Marius Neculai a prezentat, timp de aproximativ o oră, intențiile sale pentru administrarea orașului, dacă va deveni primar al Romanului.

Candidez pentru că mereu accept provocările vieții, sunt un om care vreau să mă autodepășesc și vreau să ridic ștacheta mai sus pentru urmașii noștri. Situația  de la care plecăm nu este una pe care să o blamez, nu este una pe care să o critic; știu sigur că cei care au fost înaintea mea s-au străduit, au făcut eforturi ba, mai mult, am făcut și echipă într-un anumit moment și cred că am reușit în Roman să facem lucruri bune. Aasta nu înseamnă că nu putem îndrăzni să credem să lucrurile nu pot fi făcute mai bine. De aceea am propus acest slogan: de la bne, spre mai bine! Și, pe lângă acest slogan, m-am gândit că un program ca acesta al meu este, de fapt, o ecuație care cuprinde mai mulți termeni.  Și în această ecuație eu am inclus un oraș, doi parteneri, trei prieteni, patru principii și  cinci stele”, a afirmat Marius Neculai.

PSD inaugurare sediu de campanie Marius Neculai 6268

Social-democratul a explicat, apoi, că cei doi parteneri sunt romașcanii și administrația, iar prietenii sunt factorii de decizie de la nivel local, județean sau național; cele patru principii sunt: ridicarea nivelului de trai, crearea infrastructurii localeexact ca în străinătate, realizarea de investiții cu impact în viitorul orașului, deschidere către orice inițiativă. Cele cinci stele se referă la prestația pe care o promite Marius Neculai, dacă va ajunge primar.

Fostul parlamentar a făcut o trecere în revistă și a principalelor realizări din timpul mandatului său de deputat, apoi a enumerat ce vrea să îmbunătățească în Roman: continuarea modernizării spitalului, modernizarea școlilor, reabilitarea Pieței Centrale, crearea unui parc tematic, cu puncte care să aducă în atenție istoria locală, realizarea unui centru multifuncțional de divertisment, dar și alte proiecte. O idee aparte este cea a înfrățirii cu orașe din România.

Au urmat cuvinte de susținere din partea lui Alexandru Rotaru, a lui Dan Manoliu și a lui Ionel Arsene.

PSD inaugurare sediu de campanie Marius Neculai 6287 Ionel Arsene

Sunt surprins de unele laturi pe care le-ai atins, ai sesizat foarte bine unele deficiențe în dezvoltarea orașului și a direcției în care o ia orașul. Vei avea necondiționat sprijinul nostru, al parlamentarilor. Mulți colegi ai mei senatori vor veni să te susțină în perioada ce urmează”, a spus senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

Consiliul Județean Neamț îți va fi alături, îți va fi partener și cred că împreună putem face, așa cum ai spus tu, de la bine spre mai bine pentru romașcani. Romanul trebuie să renască din pucnt de vedere al investițiilor. Este un program foarte bun și cred că cei care vor vedea acest program vor fi convinși că tu ești omul potrivit să conduci Romanul în ultimii trei ani de zile. Vă asigur că Romanul va primi sprijin din partea Consilului Județean și cel alături de care vreau să fac asta este Marius Neculai”, a declarat Ionel Arsene, preșdintele Consiliului Județean și, totodată, liderul PSD Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.