Au furat o mașină și i-au dat foc

de | 09/05/2017 | Actualitate, Rural

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulceşti au fost sesizaţi, luni dimineață, cu privire la faptul că un autoturism arde pe islazul comunei Horia. Cu ocazia deplasării la faţa locului și a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul ar fi fost sustras în noaptea de 7 spre 8 mai din curtea unei locuințe din satul Trifeşti, de doi tineri de 20 și 22 de ani, din aceeași localitate. Aceștia au fost depistați și reținuți de polițiști, în urma continuării cercetărilor, stabilindu-se că au condus alternativ autoturismul pe itinerariul Trifeşti – Roman – Dulceşti – Horia, au pătruns pe islazul comunal și au rămas blocaţi într-o zonă mlăştinoasă, iar pentru a acoperi urmele au incendiat autoturismul.

Totodată, oamenii legii au mai stabilit că, în momentul sustragerii, autoturismul se afla în curtea locuinţei, fiind descuiat şi cu cheile în contact. Luni, polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, care sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere prin incendiere şi conducere fără permis.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.