Proiectil exploziv la Remat

de | 09/05/2017 | Actualitate, Local

Dispeceratul Integrat ISU – ambulanță al județului Neamț a fost anunțat sîmbătă, 6 mai, în jurul orei 14.38, prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, despre faptul că în municipiul Roman a fost descoperit un element de muniţie neexplodat.

La locul intervenției s-a deplasat echipa pirotehnică, formată din doi subofițeri, cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care au ridicat un proiectil exploziv de calibru 122 de milimetri, provenit din al doilea război mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Elementul de muniţie neexplodat a fost descoperit de un angajat al unui operator economic de profil de tip Remat. Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 100 de metri pătrați şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.