Artera Roman-Est se închide patru zile

de | 10/05/2017 | Administrație, Local

Primăria municipiului Roman anunță închiderea arterei ocolitoare Roman-Est. Această arteră va fi închisă pentru ca firma Occidental Construct să poată lucra la sensul giratoriu de la Dedeman.

Constructorul care se ocupă de amenajarea sensului giratoriu de la intersecția E85 cu strada Plopilor – Poarta Nord a solicitat închiderea circulației pe strada Plopilor. În vederea executării eficiente și de calitate a lucrării de realizare a sensului se impune închiderea circulației pe Artera Roman Est începând de vineri, 12 mai, ora 00.00, și până luni, 15 mai, ora 24.00. Primarul Lucian Micu a aprobat solicitarea constructorului, având în vedere că sensul giratoriu trebuie finalizat până la mijlocul lunii iunie, conform contractul semnat cu firma care a câștigat licitația”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.