Nemțeni la Palatul Elisabeta

de | 11/05/2017 | Actualitate, Județean

Mai mulți reprezentanți ai autorităților locale și parlamentari din județul Neamț au participat, miercuri după-amiază, la petrecerea organizinată de Familia Regală a României. Petrecerea a avut loc la Palatul Elisabeta din București și reprezintă deja o tradiție a Familiei Regale. Printre invitați s-au numărat Lucian Micu, primarul municipiului Roman, dar și deputații Laurențiu Leoreanu și Mugur Cozmanciuc. Lucian Micu și-a anunțat participarea la garden party cu o zi înainte.

După revenirea în țară, Familia Regală a ales ziua de 10 mai pentru organizarea petrecerii în grădina Palatului, cunoscuta sub numele de Garden Party, marcand astfel ziua de 10 mai ca zi de naștere a României moderne. Din 2010, evenimentul se desfășoară în grădinile Palatului Elisabeta unde este amenajat Cortul Regal dar și corturile furnizorilor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.