Ministrul de Interne, interesat de alegerile din Neamț și de inundații

de | 16/05/2017 | Administrație, Județean

Prefectul județului Neamț, Vasile Panaite, a participat, marți, la videoconferința organizată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe tema pregătirii alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar. Totodată, ministrul Carmen Dan a fost interesată de situația localităților afectate de inundații în data de 13 mai.

La Neamț suntem în grafic cu pregătirea alegerilor locale parțiale, lucrăm în echipă și nu sunt probleme. Referitor la urmările fenomenelor meteorologice periculoase, vă aduc la cunoștință că avem comisiile de evaluare pe teren”, a declarat, în videoconferință, prefectul Vasile Panaite.

În ceea ce privește alegerile locale parțiale pentru funcția de primar din 11 iunie 2017, reamitim că acestea au loc în municipiul Roman și comunele Bălțătești și Pipirig. Depunerea candidaturilor se face în perioada 16 mai – 22 mai. Candidaturile rămân definitive pe data de 28 mai. Campania electorală începe pe data de 27 mai.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.