Prins în timp ce voia să fure o bicicletă

de | 16/05/2017 | Actualitate, Local

Un bărbat de 47 de ani, din Roman, a fost arestat preventiv pentru că a încercat să fure o bicicletă. Fapta a vut loc în seara de duminică, 14 mai. Hoțul a încercat să sustragă o bicicletă de pe scara unui bloc, însă a fost prins în flagrant de persoana vătămată, un bărbat de 46 de ani. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost preluată de polițiști și reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar instanța de judecată a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul arestat preventiv a mai avut o condamnare pentru furt și este în atenția oamenilor legii și cu alte fapte de acest tip. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamţ.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.