Galerie foto: Orășelul Copiilor a avut sute de vizitatori

de | 18/05/2017 | Actualitate, Local, Social

Un eveniment care deja a devenit tradiție în municipiul  Roman – Orășelul Copiilor – și-a deschis din nou porțile. În Parcul Municipal, zeci de reprezentanți ai instituțiilor și nu numai au avut loc de prezentare pentru copiii care au intrat, cum altfel, decât cu pașaport special pentru acest oraș în miniatură. După ce își lua pașaportul, vizitatorul trebuia să ajungă pe la fiecare stand în parte, să asculte explicațiile specialiștilor, să răspundă la întrebări sau să participe la activități. Odată sarcina rezolvată, pe pașaport era pusă ”o viză”, adică o bulină. Cine trecea cu brio de toate probele ajunge la parcul de aventură și avea dreptul să participe la o tombolă.

Acțiunea a fost organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Primăria municipiului Roman și  Asociația Exploratori pentru Viitor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.