Incendiu în locomotivă

de | 20/05/2017 | Actualitate, Local

Călătorii din trenul care venea de la Bacău și se deplasa spre Suceava sâmbătă, 20 mai, în jurul orei 11.00, au ajuns mai târziu la destinație. Din locomotiva trenului a ieșit fum dens, iar angajații CFR au chemat pompierii.

În jurul orelor 11.00, a fost solicitați prin 112 pentru a interveni în stația de călători CFR Roman la un incendiu de locomotivă. Ne-am deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Ajunși aici, am constatat că în locomotivă era un fum foarte dens; arderea nu era însoțită de flacără, dar cu degajare de fum. Am luat legătura cu regionala CFR pentru decuplarea liniei de înaltă tensiune și am acționat pentru stingerea incendiului”, a afirmat plutonier adjutant șef Iulian Lazăr, șeful gărzii de intervenție.

O cauză probabilă a incendiului a fost supraîncălzirea echipamentelor electrice din locomotivă. Reprezentații CFR Călători au refuzat să ofere ofere informații cu privire la incident.

incendiu locomotiva 8579 incendiu locomotiva 8582 incendiu locomotiva 8584 incendiu locomotiva 8586

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.