Reprezentantul PMP și-a înregistrat candidatura

de | 20/05/2017 | Local, Politică

Al treilea candidat care și-a depus sâmbătă, 20 mai, oficial, candidatura pentru funcția de primar la alegerile parțiale din 11 iunie, a fost Elena Chelmuș. Aceasta candidează din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Pot spune că de 36 de ani sunt parte a acestui oraș: aici m-am născut, am învățat de la vârsta de 14 ani, am început să muncesc, m-am căsătorit și am dat viață celor doi copii. De-a lungul timpului am văzut orașul transformându-se și, ca fiecare locuitor, mi-am dorit să trăiesc într-un oraș curat și frumos cu oameni demni și veseli. Am ascultat și eu promisiunile făcute de cei care, mandat de mandat, au ocupat funcția de primar al acestui oraș si… am așteptat, ca fiecare locuitor, să fie puse în practică. Dar se pare că așteptarea nu a fost alegerea potrivită… Am învățat prin prisma profesiei mele că oamenii fac cele mai bune alegeri atunci când acționează așa că m-am decis să fac ceva diferit – să acționez! Sper ca și locuitorii orașului să-și dorească ceva diferit pentru ei și să acționeze – este foarte important acest lucru pentru că toate proiectele, toate promisiunile pot fi realizate doar cu implicarea lor! Candidez pentru că îmi doresc să rămân în acest oraș, să-mi cresc aici nepoții într-o zi și să fiu un sprijin pentru comunitate”, a afirmat Elena Chelmuș, candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.