(update) Accident pe E85 – implicat Traian Macovei, președintele Clubului Atletic (foto, video)

de | 21/05/2017 | Actualitate, Rural

Update: În accidentul din afara localității Traian, care a avut loc duminică, 21 mai, în jurul orei 13:45, au fost implicați Traian Macovei – președintele Clubului Atletic Roman -, soția lui și fiul acestora. Traian Macovei și fiul său au scăpat cu răni ușoare, dar soția directorului Clubului Atletic a fost transferată la Spitalul Județean din Piatra Neamț.

 


Știrea inițială:

Trei persoane au fost rănite duminică, 21 mai, pe drumul european E85, în afara localității Traian, aproape de intersecția drumului european cu drumul care duce spre ArcelorMittal. Acestea se aflau într-un microbuz tip transport persoane, înmatriculat în Neamț, care avea direcția de mers către Roman. Din motive încă necunoscute, șoferul autovehiculului nu a mai controlat mașina, a intrat pe contrasens, a ajuns în șanțul betonat și, din cauza impactului cu un refugiu, microbuzul a fost aruncat într-un  stâlp care se afla dincolo de acostament. A rupt stâlpul, apoi s-a oprit cu roțile în sus.

În autovehicul se aflau trei persoane și toate au fost rănite, una dintre acestea destul de grav, întrucât medicii care erau de gardă la Spitalul Municipal de Urgență Roman au pus în discuție transferul la o unitate spitalicească din Iași.

La fața locului a fost chemat, preventiv, și un elicopter SMURD. Acesta a fost trimis la locul intervenției pentru că persoana care a sunat la 112 și a anunțat accidentul a spus că sunt zece victime, dintre care trei încarcerate, condiții în care se declanșează cod roșu de intervenții. Din fericire, au fost doar trei victime, niciuna încarcerată. Din primele informații, se pare că microbuzul de transport persoane nu efectua o cursă, cei trei fiind rude.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.