Încep lucrări la alei și parcări

de | 23/05/2017 | Administrație, Local

De săptămâna viitoare vor fi demarcate în oraș lucrări pentru refacerea aleilor și amenajarea unor noi parcări. Ca prioritate în acest program este amenajarea unei parcări în locul unde a fost centrala ciupercă.

Mă voi ține foarte serios de constructori să facă lucrări de calitate pentru că, dacă nu vor fi contestații în această săptămână, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna viitoare vom demara lucrări la alei și parcări în acel program multianual. S-a finalizat procedura de evaluare și așteptăm în perioada aceasta contestațiile și ulterior, dacă nu vor fi contestații, de săptămâna asta vom interveni și la aceste lucrări, prioritate având locul de pe fosta centrală ciupercă, acolo unde vom amenaja prima parcare din cadrul acestui program și ulterior le vom prioritiza pe toate în funcție de urgențe”, a afirmat Lucian Micu.

Cartierul Petru-Rareș va beneficia de lucrări la canalizare.

Tot de săptămâna viitoare ar putea începe lucrările și în cartierul Petru-Rareș, acolo unde avem acel proiect de canalizare, realizare de rețea de preluare ape pluviale, pentru că și la ultimele intemperii, la ultima ploaie mai puternică, împreună cu colegii voluntari ISU, timp de patru ore am fost nevoiți să intervenim pe strada Avram Iancu pentru îndepărtarea apei. Este o lucrare foarte importantă pentru noi, o lucrare pe care ne dorim să o realizăm cât mai repede și la care vom începe lucrările, așa cum vă spuneam, de săptămâna viitoare dacă nu vor fi contestații.”

Tot în perioada următoare este în plan schimbarea rețelei de canalizare pe tronsonul cuprins între strada Bogdan-Dragoș și strada Mărului, de pe strada Tinosului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.