Ludovic Orban în vizită la Roman: „Avem primari care au dat în judecată Ministerul Dezvoltării. Vom aplica metoda pe scară largă.”

de | 30/05/2017 | Local, Politică

Ludovic Orban este al doilea candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal care vine la Roman, după vizita lui Cristian Bușoi de săptămâna trecută. La conferința de presă organizată la sediul PNL Roman, Orban a declarat că a venit în primul rând să-l susțină pe Lucian Micu în campania electorală pentru funcția de primar.

“Odată ajuns primar, domnul Micu va beneficia de sprijinul nostru, îi vom deschide toate ușile de care are nevoie pentru a putea să obțină finanțări pentru proiecte, să poată să demareze planurile de dezvoltare pentru municipiul Roman.”

Ludovic Orban

“Banii europeni nu sunt bani aduși de Dragnea”

Întrebat de înRoman.ro cum poate să-l sprijine pe Lucian Micu având în vedere că la guvernare este Partidul Social Democrat, Ludovic Orban a răspuns:

“Banii europeni nu sunt bani aduși de Dragnea și cu ceata de baroni de acasă. Finanțările de la nivel guvernamental sunt taxele și impozitele plătite de către cetățenii României. Toți banii ăștia trebuie alocați după niște criterii clare și obiective stabilite prin lege și nimeni nu poate să-i boicoteze. Dacă vor boicota în mod ilegal sau într-un mod în care să pună tălpi unor proiecte care fac bine oamenilor vom lupta cu ei cu toate armele. Avem foarte mulți primari care au dat în judecată Ministerul Dezvoltării, pentru că li s-au respins proiecte care îndeplinau toate criteriile, și care au câștigat. Vom aplica metoda pe scară largă.”

Ludovic Orban

„Oamenii caută să-și păstreze, pe lângă sănătate, și libertatea”

„Vreau să vă spun că există niște mecanisme. Municipiul Roman deja are o lucrare finațată, pe care eu am obținut-o, iar domnul Lucian Micu a reușit să o majoreze ca și finanțare, de la Ministerul Dezvoltării. Mai mult decât atât, avem semne că două proiecte majore, care vor însuma peste optzeci de miliarde de lei vechi, vor veni în perioada imediat următoare. Acolo unde este evidență, acolo unde este un proiect coerent, corect, bazat pe principiile care au fost enunțate pentru a fi declarat eligibil, nimeni nu poate să-și bage degetele și să-l arunce deoparte. Poate au fost și vremuri în care au funcționat astfel de lucruri, trăim niște vremuri în care oamenii caută să-și păstreze, pe lângă sănătate, și libertatea.”

Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.