Surprize dulci pentru mii de copii

de | 31/05/2017 | Administrație, Local

Peste 3.000 de copii au fost premiați de administrația locală în avans de 1 iunie, ziua internațională a copilului. În anii anteriori, darurile dulci ajungeau la copii chiar de 1 iunie dar, începând cu acest an, ziua internațională a copilului este zi liberă prin lege, parlamentarii care au aprobat această zi liberă (la inițiativa unor organizații non-guvernamentale) motivând că o fac pentru ca cei mici să poată fi, de ziua lor, împreună cu părinții lor.

Anul acesta, copiii din clasele 0 – IV au fost chemați la Primărie pentru a li se oferi supriza dulce. Pentru cei mai mici, însă, adică pentru preșcolari, supriza a venit direct la grădiniță. O parte dintre elevi au fost chiar și mai norocoși: au mers în biroul primarului și au stat de vorbă cu acesta ca niște adevărați cetățeni implicați.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca