Surprize dulci pentru mii de copii

de | 31/05/2017 | Administrație, Local

Peste 3.000 de copii au fost premiați de administrația locală în avans de 1 iunie, ziua internațională a copilului. În anii anteriori, darurile dulci ajungeau la copii chiar de 1 iunie dar, începând cu acest an, ziua internațională a copilului este zi liberă prin lege, parlamentarii care au aprobat această zi liberă (la inițiativa unor organizații non-guvernamentale) motivând că o fac pentru ca cei mici să poată fi, de ziua lor, împreună cu părinții lor.

Anul acesta, copiii din clasele 0 – IV au fost chemați la Primărie pentru a li se oferi supriza dulce. Pentru cei mai mici, însă, adică pentru preșcolari, supriza a venit direct la grădiniță. O parte dintre elevi au fost chiar și mai norocoși: au mers în biroul primarului și au stat de vorbă cu acesta ca niște adevărați cetățeni implicați.

primaria roman dulciuri pentru copii de 1 iunie 1730

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.