Noi demersuri pentru ambulanța TIM

9

Deputatul Laurențiu Leoreanu va face o nouă interpelare la Ministerul Sănătății pentru a primi un răspuns privitor la situația ambultanței de Terapie Intensivă Mobilă. Parlamentarul romașcan a explicat că va oferi și o soluție la această problemă.

Nu am abandonat ideea cu mașina TIM; de altfel, pregătesc o documentație pe care, într-o nouă interpelare, cu o propunere concretă. Pentru că ați văzut că la un moment dat Ministerul Sănătății a venit la Roman, a discutat a arătat disponibilitate, dar după ce a plecat a explicat cum nu se poate. Noi, românii, avem un talent major în a explica cum nu pot fi rezolvate problemele. Iată că, de această dată, voi veni și cu o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, pe care o voi propune ministrului.”

Laurențiu Leoreanu, deputat

Reamintim că luna aceasta, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a venit la Spitalul Municipal de Urgență Roman și a discutat cu conducerea unității spitalicești despre mai multe chestiuni, printre care și cea privind ambulanța TIM. Întrebat de presă când, exact, se va rezolva această solicitare care trenează deja de mai bine de un an, Florian Bodog a răspuns că el își semnează corespondența în fiecare dimineață și când va veni la semnat avizul necesar în acest caz, o va face.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.