Noi demersuri pentru ambulanța TIM

de | 31/05/2017 | Local, Sănătate

Deputatul Laurențiu Leoreanu va face o nouă interpelare la Ministerul Sănătății pentru a primi un răspuns privitor la situația ambultanței de Terapie Intensivă Mobilă. Parlamentarul romașcan a explicat că va oferi și o soluție la această problemă.

Nu am abandonat ideea cu mașina TIM; de altfel, pregătesc o documentație pe care, într-o nouă interpelare, cu o propunere concretă. Pentru că ați văzut că la un moment dat Ministerul Sănătății a venit la Roman, a discutat a arătat disponibilitate, dar după ce a plecat a explicat cum nu se poate. Noi, românii, avem un talent major în a explica cum nu pot fi rezolvate problemele. Iată că, de această dată, voi veni și cu o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, pe care o voi propune ministrului.”

Laurențiu Leoreanu, deputat

Reamintim că luna aceasta, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a venit la Spitalul Municipal de Urgență Roman și a discutat cu conducerea unității spitalicești despre mai multe chestiuni, printre care și cea privind ambulanța TIM. Întrebat de presă când, exact, se va rezolva această solicitare care trenează deja de mai bine de un an, Florian Bodog a răspuns că el își semnează corespondența în fiecare dimineață și când va veni la semnat avizul necesar în acest caz, o va face.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.